fbpx
menu
0

Geen school, geen sport, wat is het alternatief? Thuis timmeren!

PLEZIER MAAK JE ZELF!

Van buitenshuis naar binnenshuis door het Coronavirus

Geen school, geen sport, wat is het alternatief? Scholen en kinderopvang zijn de komende drie weken dicht, sportclubs gesloten. Veel ouders werken al thuis en vanaf nu zijn de kinderen ook de hele dag thuis. En dan zijn er ook nog gezinnen die in hun eigen huis in quarantaine ofwel thuisisolatie zitten.
Alles gebeurt nu dus in en om het huis. Een uitzonderlijke situatie die we niet gewend zijn want het dagelijkse leven speel zich normaal gesproken grotendeels buitenshuis af, ook voor onze kinderen met school, sport en andere buitenschoolse activiteiten.

Hoe ga je daar als ouders mee om? De eerste dagen zal het nog wel gaan, maar dan wordt het lastiger. Ze kunnen zichzelf niet meer vermaken en verveling slaat toe. Hoe houd je je kinderen bezig?

 

Thuis timmeren met ToolKid, een leuke en uitdagende activiteit!

Wat dacht je van timmeren? Met ToolKid kan dat. Je geeft ze hun eigen kindergereedschap en ze gaan aan de slag! Vaak heb je nog wel wat hout en spijkers liggen.  Of je haalt wat hout bij de bouwmarkt. En als je zelf niet naar buiten kunt is er vast wel iemand die dat voor je wil doen.

 

ToolKid - jongen met hamer en spijkerhouder

Timmeren gaat makkelijk met de ToolKid klauwhamer met ergonomisch handvat. En met de spijkerhouder slaan niet op hun vingers!

 

Het is heel goed mogelijk om in huis te timmeren en  te zagen. Klik hier voor ons filmpje, dan zie je dat de meisjes bezig zijn in de woonkamer.

 

‘Plezier maak je zelf’

Onze ervaring is dat – als je kinderen gereedschap en een paar planken hout geeft – ze al snel een idee hebben wat ze willen maken. Of ze gaan direct aan de slag en het idee ontstaat terwijl ze bezig zijn. Timmeren met ToolKid biedt ze een nieuwe beleving. Een activiteit waar ze niet snel op uitgekeken raken. Het plezier van zelf maken!

Het is ook leuk om samen met je kind iets te bouwen. Klussen met je kind versterkt jullie onderlinge band. Wil je weten hoe dit kan? We hebben argumenten om samen aan de slag te gaan op een rij gezet in ‘Klussen met je (klein)kind’.

Gun jij je kind de komende weken het plezier van zelf maken?

Drie weken lang geen school en geen sport. Speciaal voor deze periode hebben we de ‘Toolkid Timmer Thuis Aanbieding’: de ToolKid basis gereedschapset (art.nr. 101122) van 69,95 voor 62,50! Om je kind op weg te helpen doen we er gratis een stappenplan voor een timmerproject bij.
En je betaalt géén verzendkosten.

 

ToolKid basis gereedchapset voor kinderen vanaf 5 jaar

Een mooie startset voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar! ToolKid kindergereedschap: 100% ergonomisch, met TÜV keurmerk voor veiligheid, van goede kwaliteit en duurzaam!

 

Met deze leuke set kindergereedschap leren ze spelenderwijs meten, schuren, timmeren en schroeven. Gemaakt voor kinderhanden en 100% veilig om mee te werken. En dat allemaal opgeborgen in een mooie gereedschapstas.

Koop nu de ToolKid basis gereedschapset met aantrekkelijke korting!