menu
0

Betalen

Hoe kan ik betalen?

We hanteren verschillende betaalmethoden. Welke methode je ook kiest, je betaalt veilig. Welke opties bieden we aan?

ONLINE BANKIEREN

Je kunt je bestelling betalen via de vertrouwde online bankomgeving van je eigen bank. Deze betaalmethode wordt het meest gebruikt. Het is gemakkelijk, snel en veilig. Hieronder vind je deze betaalmethode uitgesplitst per land:

Nederland: iDeal

België: Bancontact

Duitsland: Giropay

 

Vanuit een aantal Europese landen kan ook via SOFORT betaald worden, een betalingsmethode via internet die qua snelheid en veiligheid vergelijkbaar is met iDeal. De betalingen zijn veilig en lopen via de eigen bankomgeving.

 

GESPREID BETALEN met In3

In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van gespreid betalen via in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

1. Kies & check:
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2. 1e betaling & verzending:
Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

3. 2e & 3e betaling:
Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

 

VOORUITBETALING/BANKOVERSCHRIJVING

Als je kiest voor vooruitbetaling ontvangt je na het plaatsen van je bestelling een email met alle informatie die je nodig hebt voor het doen van de betaling. Je bestelling wordt verwerkt zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Binnenlandse betalingen zijn vaak nog dezelfde dag bij ons binnen. Betalingen vanuit het buitenland zijn meestal enkele werkdagen onderweg. Na ontvangst van de betaling wordt je order direct verder verwerkt en verzonden.

 

CARTE BANCAIRE

Voor onze Franse klanten bieden we ook de mogelijkheid om te betalen via Carte Bancaire (voorheen Carte Bleue), gekoppeld aan VISA.

 

ACHTERAF BETALEN

Wil je liever betalen als je je bestelling ontvangen hebt? Dat kan voor onze Nederlandse en Belgische klanten, maar hiervoor vragen we wel een kleine bijdrage in de kosten van € 0,99 per betaling. Achteraf betalen loopt via Billink, een achterafbetaaloplossing met een complete dienst van facturatie tot incasso. Kort gezegd regelen zij deze betalingen voor ons.

Wanneer je voor deze optie kiest voert Billink eerst een kredietcheck uit. Na acceptatie ontvang je een factuur en heb je 14 dagen de tijd om je betaling te voldoen. Wordt je aanvraag om met Billink te betalen afgewezen? Dan kun je altijd nog afrekenen met een andere beschikbare betaalmethode.

Voor meer informatie: https://www.billink.nl/hoe-billink-werkt

 

PAYPAL

Met PayPal kun je eenvoudig betalen door middel van je e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. Het is ook mogelijk om je PayPal account op te waarderen zodat er een PayPal saldo aanwezig is.

Wij bieden de mogelijkheid om te betalen via PayPal, maar gezien de hoge kosten van deze betaalmethode rekenen wij wel een kostenopslag van € 2,- per betaling.

 

Wat als de betaling van mijn bestelling mislukt?

Wanneer het betaalproces mislukt (wat in een heel enkel geval gebeurt), ga je automatisch terug naar de afrekenpagina en krijg je de melding dat de betaling mislukt is. Je kunt dan opnieuw dezelfde of een andere betaalmethode uit de lijst kiezen. Mocht je betaling opnieuw mislukken of kun je niet terug naar de afrekenpagina, neem dan contact op. Dan gaan wij op zoek naar een oplossing.