fbpx
menu
0

Verzending en aflevering

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?

Mits het bestelde artikel op voorraad is of tenzij een andere levertijd is overeengekomen, hanteren we de volgende richtlijnen. Als je vóór 14.30 uur bestelt, proberen we altijd je bestelling dezelfde dag nog te versturen. Bestellingen die na 14.30 uur binnen komen, gaan de volgende dag de deur uit.

De levertijden variëren per vervoerder en bezorgadres. In Nederland worden bestellingen vrijwel altijd de volgende werkdag afgeleverd. Voor België en Duitsland is dit 2 tot 4 werkdagen. Voor Frankrijk 3 tot 5 werkdagen. Zie overzicht verzendinformatie onderaan de pagina.

 

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Als je boven een bepaald bedrag bestelt bieden we gratis verzending aan. Voor leveringen binnen Nederland brengen we geen verzendkosten in rekening voor bestellingen vanaf € 50,00. Voor bestellingen onder de € 50,00 berekenen we slechts € 4,95.

Voor België, Duitsland en Frankrijk gelden andere bedragen. Deze hebben we hieronder in het overzicht verzendinformatie uitgewerkt.

Wil je je bestelling af laten leveren op een adres buiten deze landen? Stuur ons een e-mail met het afleveradres en we zoeken de beste prijs voor verzending voor je uit!

 

Wat als mijn bestelling niet (op tijd) geleverd kan worden?

Voor de bezorging van je bestelling maken we gebruik van pakketdiensten zoals PostNL, DHL en DPD. Via de Track & Trace code die je ontvangt kun je je pakket volgen. Zij doen er alles aan om je pakket zo snel mogelijk af te leveren. Maar 100% garantie kunnen we hier niet op geven want een enkele keer gaat het mis. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we naar een oplossing kunnen zoeken.

Als de bezorging vertraging ondervindt, of als je bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt je hiervan zo spoedig mogelijk bericht. In dat geval heb je het recht om je bestelling te annuleren.

 

Kan ik mijn bezorgmoment wijzigen?

Als het pakket bij ons de deur uit gaat wordt het gescand en krijg je de Track & Tracecode gemaild. Zodra je bestelling onderweg is kun je het pakket volgen. Daarvoor log je met je Track & Trace code en postcode in bij de betreffende vervoerder. Is het bezorgmoment bekend en komt dit toch niet uit? Vaak kun je dan het aflevermoment nog wijzigen of het pakket laten afleveren bij een pick up point.

 

 

OVERZICHT VERZENDINFORMATIE

 

Land Kosten € Levertijd Gratis verzending vanaf €
Nederland 4,95 1-2 werkdagen

50,00

België 7,95 2-4 werkdagen

85,00

Duitsland 7,95 2-4 werkdagen

85,00

Frankrijk 12,95 3-5 werkdagen

100,00

Overige landen op aanvraag