menu
0

Klachten

Ik heb een klacht, wat moet ik doen?

Service staat voor ons hoog in het vaandel en wij doen ons uiterste best om je bestelling naar wens af te handelen. Er kan echter altijd iets misgaan, want het blijft mensenwerk. Heb je een klacht over een product, de orderafhandeling of dienstverlening?

Meld het ons en we gaan direct aan de slag om je klacht naar tevredenheid op te lossen.

Je kunt een e-mail sturen naar hello@toolkid.com  of ons bellen via 035-7130123.

 

Meestal is het probleem direct op te lossen. Lukt dit niet ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Wij proberen dan zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 14 dagen, een passend antwoord te sturen of een oplossing aan te reiken. Mocht dit niet lukken binnen deze termijn, stellen we je daarvan op de hoogte.

Als je van mening bent dat je klacht niet goed is afgehandeld, kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij aangesloten zijn. Zie https://www.keurmerk.info/nl/home/.

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.