menu
0

Kerstactie

De feestdagen staan voor de deur. Kerstbomen worden opgetuigd, kerstversiering en lampjes opgehangen. Iedereen bereid zich voor op de gezelligheid die deze dagen met zich meebrengen. En die gezelligheid zal zich dit jaar vooral afspelen binnen het eigen gezin, in en om het huis.

Quality time……daar gaat het om binnen het gezin. Die spaarzame momenten waarin je echt aandacht hebt voor elkaar.
In het jachtige en drukke leven voor Corona.
En nu binnen de drukte die zich vooral thuis afspeelt.

Hoe ga jij daarmee om als ouder? En hoe geef je invulling aan dat moment samen met je kind?

Samen aan de slag!

Heb je er weleens aan gedacht hoe leuk het is om samen kerstversiering te maken in plaats van te kopen? Je kinderen op die manier bij de voorbereidingen voor de feestdagen te betrekken? Door samen sterretjes uit te zagen, te versieren en in de kerstboom te hangen? Of een mini kerstboom van hout te timmeren en te voorzien van echte lichtjes?

 

Klussen met je kind biedt een geheel nieuwe beleving en versterkt de onderlinge band. Je deelt een nieuwe ervaring met je kind en je ziet elkaar eens van een heel andere kant. Daarbij is het vooral de kunst om je kind te volgen, begeleiden en helpen waar het nodig is. En niet de klus uit handen te nemen. Je geeft je kind het vertrouwen. Dit versterkt de onderlinge band. QUALITY TIME ten top!

Daarom hebben we voor jou en je kind een Samen-Maak-Idee uitgewerkt, de kerstlantaarn!

 

 

Het stappenplan geven we weg, een gratis cadeau van ToolKid bij je bestelling (tot 31 december 2020). Zodat je tijdens de kerstvakantie samen met je kind kunt gaan zagen, figuurzagen, boren en timmeren……

ToolKid kindergereedschap is een superleuk en educatief verantwoord cadeau.

Voor jarenlang klusplezier. Achter ieder gereedschap zit een verhaal, want we zijn niet over één nacht ijs gegaan. De producten zijn het resultaat van gedegen onderzoek en testen in de praktijk, ontwikkeld voor en door kinderen. Met TÜV veiligheidskeurmerk. Zodat ze verantwoord en met plezier aan de slag kunnen.

Ga jij ook voor quality time met je kind? Bestel dan nu ToolKid kindergereedschap!

Boodschappenlijst kerstlantaarn:

1 x Meetset voor kinderen

1 x Figuurzaagset voor kinderen

1 x Zaagset voor veilig zagen

1 x Boormachineset voor veilig boren

1 x Schuurblok met schuurpapierset

1 x Kinderhamer met goede grip

1 x Spijkerhouder voor veilig timmeren

Met gratis magneetbakje voor spijkers (bij bestellingen vanaf € 35,-)