menu
0

Garantie

Heb ik garantie op mijn artikelen?

Vanzelfsprekend heb je garantie op onze artikelen! Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en garanderen dat het artikel dat je koopt in goede staat is en bij normaal gebruik niet defect gaat. Dus zolang het gereedschap gebruikt wordt waarvoor het bedoeld is, dus de boormachine gebruiken om te boren en de zaag om hout door te zagen zit het wel goed.

Ondanks onze strenge kwaliteitscontrole en het juiste gebruik kan het echter toch wel eens gebeuren dat het artikel niet meer doet wat het moet doen, al komt dat eigenlijk heel weinig voor.

Meld dit dan aan ons via e-mail hello@toolkid.com of via contact en wij zoeken samen met jou naar een goede oplossing. Afhankelijk van het probleem bekijken of we het artikel laten repareren of vervangen door een nieuwe.

N.B.: Verbruiksartikelen zoals schuurpapier, boorbitjes en schuifspelden vallen niet onder de garantie.

Wat is het garantiebewijs van mijn artikel?

Je factuur of aankoopbewijs is ook meteen je garantiebewijs. Deze kun je altijd terugvinden in je account bij de bestellingen of in het email dat je van ons hebt ontvangen na je bestelling.

 

Hoelang geldt de garantie?

Dat hangt van het artikel af. De wettelijke garantietermijn is 2 jaar. Op de meeste artikelen hanteren we een langere garantietermijn. Gewoon omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten. Per artikel staat de garantietermijn aangegeven.