menu
0

Over ToolKid

‘Zelf doen!’ met echt kindergereedschap, veilig en perfect voor kleine handen

Kinderen leren door te ontdekken. Spelen, vastpakken, uitproberen: al doende komen ze tot nieuwe inzichten. En al vroeg komt het verlangen naar autonomie hierin naar voren: ze willen het zelf doen! Met ToolKid kan dat: echt kindergereedschap, speciaal ontwikkeld voor kleine handen en afgestemd op hun motoriek. Om in alle veiligheid te ontdekken wat er mogelijk is als je zelf gaat bouwen!

 

ToolKid zet wereldwijd de veiligheidsnorm voor kindergereedschap!

Kinderen en gereedschap: dat klinkt als een gevaarlijke combinatie! Maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Zo is ToolKid wereldwijd het enige gereedschap voor kinderen dat goedgekeurd is volgens de strenge Europese veiligheidsnorm (Toy Safety Directive 2009/48/EC en EN71, part 1 en 3). En het ergonomisch verantwoorde ontwerp en de heldere instructies nodigen uit tot een grote mate van zelfstandigheid.

Lees meer->

 

Gemakkelijk hanteerbaar, niet te groot, niet te zwaar

ToolKid onderscheidt zich door het ergonomische ontwerp, het gewicht en de afmetingen. Het is gemakkelijk hanteerbaar gereedschap, niet te groot of te zwaar, en ergonomisch 100% afgestemd op de fysieke mogelijkheden van een kind.

Lees meer->

 

Kinderen in deze tijd: als ouder zoek je naar de juiste balans in de opvoeding

We leven in een tijd waarin kinderen als vanzelfsprekend opgroeien met digitale media. Een ontwikkeling die op veel gebieden gunstig is! De keerzijde is echter dat ze het contact verliezen met waar alledaagse producten eigenlijk vandaan komen…

Lees meer->

 

‘Tools for Life’ voor een duurzame toekomst

Wat is er mooier dan dat kinderen vaardigheden opdoen waar ze later profijt van hebben? En door kinderen al vroeg te stimuleren in hun interesse voor techniek en ze te helpen hun talenten op dit vlak te ontdekken, bouwen we nu al aan een duurzamere toekomst.

Lees meer->

Over ons: de passie achter ToolKid

Wij, Jos van de Vliet en Lise Geers, zijn de drijvende krachten achter ToolKid. Wij combineren onze kennis en ervaring vanuit verschillende achtergronden en vullen elkaar in die zin perfect aan. Maar wat drijft ons nou het meest? Lees meer->