menu
0

Sint

Sint en zijn Pieten zijn weer helemaal op stoom, dit keer met de trein aangekomen in Nederland in plaats van de stoomboot omdat het nieuwe paard ‘O zo snel’ watervrees heeft. Hoewel, als je het Sinterklaasjournaal bekeken hebt is dat niet zo zeker meer.

En zoals altijd gaat er weer van alles mis. Malle Pietje met zijn fopcadeautjes en RommelPiet die er een puinhoop van maakt. De HoofdPiet breekt er zijn hoofd over want er moet nog heel veel gebeuren voor 5 december!

Maar de KlusPiet maakt zich geen zorgen. Hij heeft ToolKid ontdekt, echt gereedschap voor kinderen, een superleuk en educatief verantwoord cadeau waar de jonge klussers jarenlang plezier van hebben. Hij helpt je graag bij je keuze met de volgende tips:

  1. Alle gereedschappen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Zo jong al? Echt waar, want met het speciaal voor kinderen ontwikkelde ToolKid gereedschap kunnen ze veilig aan de slag. Vind je het spannend om je kind te laten zagen? Begin dan bijvoorbeeld met een timmerset.
  2. ToolKid heeft alle sets heel aantrekkelijk geprijsd. Probeer het maar eens uit: als je alle artikelen los bij elkaar optelt ben je veel meer kwijt. Twee voorbeelden:
    Complete set  Alle artikelen los bij elkaar opgeteld € 273,45. De setprijs is € 219,95
    Figuurzaagset  Alle artikelen los bij elkaar opgeteld € 40,40. De setprijs is € 32,50
  1. Er zijn al heel wat gaatjes geboord met de ToolKid boormachine, een handige kinderboor met T-model waar ze recht mee kunnen boren. Succes verzekerd!
    Nu van € 45,00 voor € 39,95!
  1. Of het een schoencadeautje is of voor 5 december, voor ieder budget is er wel een Sinterklaascadeau. Je kunt nu ook artikelen zoeken op bedragen tot 20 euro, van 20 tot 50 euro en 50 euro of meer.

En KlusPiet zou KlusPiet niet zijn als hij niet zelf alle gereedschappen uitgeprobeerd heeft. Zijn werkplaats staat bol van de creatieve ideeën wat hij allemaal wil gaan maken.

Daarom krijg je bij de aanschaf van een van de zaagsets, figuurzaagsets, boorset, hamers en basis gereedschapset en de complete set een gratis zelfmaakidee!

Ook hebben we een nieuwe Sinterklaasactie op advies van Kluspiet: als er zoveel geklust wordt heb je heel wat schuurpapier nodig om alles glad te schuren: dus nu bij de aankoop van het ToolKid schuurblok, krijg je de set schuurpapier van € 11,75 voor maar € 5,00!

 

Bekijk assortiment